Nieuwsgierig

Leerlingenraad

Hallo, wij zijn van de leerlingenraad en we willen graag wat meer over onszelf vertellen. Wij zijn Jodie en Harmke en wij hebben dit stukje geschreven omdat we wat dingen willen vertellen. Wie is de leerlingenraad? Nou dat ga ik nu even vertellen, wij zijn Jodie en Harmke en we zitten in groep 7/8 en dan hebben we ook nog Fajah en Mark die zitten in groep 5/6 en ook nog Björn die zit in groep 4 en wij vormen met z’n allen dus de leerlingenraad.

Tijd voor de volgende paar vragen. Wat doen we allemaal? We helpen de school en willen leuke activiteiten op school om de kinderen sportieve en leuke dingen te laten doen die ook nog eens heel leerzaam zijn.

Natuurlijk zitten de kinderen ook gewoon in de klas. We hopen dat we kunnen helpen om iedereen de hulp te geven die hij of zij nodig hebben. Wij doen ook andere dingen zoals vergaderingen houden en zulke stukjes maken. We willen de nieuwe ouders kennis laten maken met de school en wij doen natuurlijk ook dingen buiten school om jullie beter te helpen. We hopen dat u nu kennis heeft gemaakt met de leerlingenraad.

 

Vriendelijke groet, de leerlingenraad!